Waregem Expo // 8-9-10-11 November 2024

The Gentleman's Rally 2017
Namur-Eifel-Namur
zaterdag 3 & zondag 4 juni 2017


NABESCHOUWING
 

We blikken terug op een geslaagde tweede editie van de Gentleman’s Rally langs de prachtige wegen van de Hoge Venen en de Eifel. De rit werd opnieuw uitgetekend door Open Roads, steeds garant voor puur rijplezier.

De eerste dag begon met zicht op de wijngaarden van Domaine du Chenoy, een Belgisch wijnhuis. Na kennismaking en briefing startten we meteen met een pittig aantal kilometers. Dat hield de meeste deelnemers niet tegen om ook de optionele extra lus rond de Ruhrsee dwars door het Eifel National Park te verkennen. Prachtige vloeiende wegen, adembenemende panoramische uitzichten en uitdagende haarspeldbochten waren gegarandeerd. Ook de Duitse terrasjes rond het meer werden getest en goed bevonden! Het roadbook leidde ons na een prachtig traject tot ons hotel in Verviers waar we genoten van een verzorgd menu en een deugddoende nachtrust.

Na een heerlijk en uitgebreid ontbijt verkenden we op dag twee de groene regio van Namen. We stopten er bovendien bij Belgische autobouwer Gillet, Guinness Book recordhouder, drievoudig wereldkampioen FIA GT en tevens importeur van Donkervoort. De Gentleman’s Rally eindigde in het sympathieke clubhouse van Golf de Rougemont, waar de royale barbecue meer dan smaakte!

Bekijk hieronder de volledige fotoreportage!


Gentleman's Rally UK / 1 oktober 2017
Reserveer nù al je plaats!

Ook liefhebber van puur rijplezier? Reserveer dan nù al je plaats voor onze volgende rally naar Engeland. We varen per ferry naar het land van de Gentleman en ontdekken er via de mooiste wegen de 'Garden of England'! De plaatsen zijn beperkt. Binnenkort meer info!