Waregem Expo // 8-9-10-11 november 2019
Koop nu uw ticket

Wat is de 
GENTLEMAN'S FAIR?

De Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar vierde editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen. 

Bezoek de grootste man cave van België en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur, je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart of een lekkere sigaar proeven in Smokey, onze ‘cigar tasting bus’.

Gentleman's Fair 2018

Aftermovie

still-2.jpg

Topbeurs, meer dan de moeite!

Wim Soenens - self-made (gentle)man

+1 jaar voorbereiding

6 promowagens

+100 exposanten

4.500 vierkante meter

+7.500 online volgers

+8.500 bezoekers

80.000 flyers

+1.000.000 Facebook views

Voor wie is
Gentleman's Fair?

Actief, nieuwsgierig, modebewust of familieman? Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? De Gentleman’s Fair is er voor alle zelfbewuste mannen met een passie voor het leven.

 

Wat met
de dames?

Ook zij zijn uiteraard van harte welkom. Waar beter een origineel eindejaarsgeschenk vinden voor je man/vriend/vader dan op een mannenbeurs? Breng zeker een bezoek aan onze Ladies’ Corner

Blijf op de hoogte!

Exposant worden?

Contacteer ons