Waregem Expo // 10-11-12 november 2023

Wat is de 
GENTLEMAN'S FAIR?

De Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar zesde editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen. 

Bezoek de grootste man cave van België en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart.

Meet us at…

Gentleman's Fair 2023

schermafbeelding-2021-03-12-om-104828.png

Topbeurs, meer dan de moeite!

Wim Soenens - self-made (gentle)man

+1 jaar voorbereiding

6 promowagens

+100 exposanten

4.500 vierkante meter

+10.000 online volgers

+9.000 bezoekers

100.000 flyers

+1,5 mln social media views

Voor wie is
Gentleman's Fair?

Actief, nieuwsgierig, modebewust of familieman? Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? De Gentleman’s Fair is er voor alle zelfbewuste mannen met een passie voor het leven

Wat met
de dames?

Ook zij zijn uiteraard van harte welkom. Waar beter een origineel eindejaarsgeschenk vinden voor je man/vriend/vader dan op een mannenbeurs?  

Ontdek onze
'Young guns'!

Ontdek jong talent op de Gentleman’s Fair en bezoek de Young Guns, een plaats waar starters hun bedrijf kunnen voorstellen. 

Blijf op de hoogte!

Exposant worden?

Contacteer ons