Waregem Expo // 9-10-11 november 2018

Wat is de 
GENTLEMAN'S FAIR?

De Gentleman’s Fair is ondertussen reeds aan zijn derde editie toe. Het is het eerste en énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen. 

Bezoek de grootste man cave van Vlaanderen en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur, je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart of een lekkere sigaar proeven in Smokey, de ‘cigar tasting bus’.

Gentleman's Fair

Aftermovie

gentlemensfair-31-van-205-1.jpg

Topbeurs, meer dan de moeite!

Wim Soenens - self-made (gentle)man

+1 jaar voorbereiding

6 promowagens

+100 exposanten

+6.000 online volgers

4.500 vierkante meter

+8.300 bezoekers

+24.000 Facebook views

80.000 flyers

Voor wie is
Gentleman's Fair?

Actief, nieuwsgierig, modebewust of familieman? Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? De Gentleman’s Fair is er voor alle zelfbewuste mannen met een passie voor het leven.

 

Wat met
de dames?

Ook zij zijn uiteraard van harte welkom. Waar beter een origineel eindejaarsgeschenk vinden voor je man/vriend/vader dan op een mannenbeurs? Breng zeker een bezoek aan onze Ladies’ Corner

Blijf op de hoogte!

Exposant worden?

Contacteer ons