Waregem Expo // 8-9-10-11 novembre 2024

The Gentleman's Rally UK 2017
Calais-Canterbury-Calais
zondag 1 oktober 2017

Ontdek 'The Garden of England' en het land van
de originele Gentleman tijdens deze eendaagse rally!

 

PROGRAMMA

Op zondagmorgen verzamelen alle deelnemers aan de carferry in Calais. Tijdens de overvaart wordt de briefing gegeven en kan u genieten van een écht ‘English Breakfast’. De roadbook start zodra we ontschepen in Engeland. Via een mix van typisch smalle boerenbaantjes en vlotte slingerende tweevaksbanen rijden we door het glooiende landschap van Kent, ook wel ‘The Garden of England’ genoemd. Na een aperostop in een typisch Engelse pub lunchen we in een al even authentiek restaurant middenin ‘the countryside’.

De tweede helft van de rit brengt ons via het beschermd natuurgebied van Sandwich Bay en de keienstranden van Deal naar de ‘White Cliffs of Dover’ die Vera Lynn in 1942 zo mooi bezong. Daar wacht de ferry ons op die ons terug naar het vasteland zal brengen.

Adembenemende uitzichten en prachtige glooiende wegen worden gegarandeerd.

Gentleman's Rally UK 2017

VOOR WIE?

Deze rally is bestemd voor alle ‘car enthusiasts’ ( dus niet enkel voor classic cars ) die houden van puur rijplezier en de mooiste wegen van Europa willen ontdekken. Verwacht dus geen puur gastronomische rit maar een rally voor de driver pur sang waar mooie en vlotte wegen centraal staan.


LEES HIER DE NABESCHOUWING VAN DEZE RALLY


Was u er dit jaar niet bij?

Bezorg ons dan hieronder uw contactgevens, dan houden wij u op de hoogte van onze volgende avonturen!