Waregem Expo // 8-9-10-11 november 2024

De organisatoren van
De Gentleman's Fair

De bezielers achter de ‘Gentleman’s Fair’ zijn Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe, twee Belgische ondernemers met een hoofd vol ideeën en een liefde voor mooie objecten.

Grafisch ontwerper Mathieu Damiens is zaakvoerder van communicatiebureau Madam.be en werkt op dagelijkse basis met mooie beelden en objecten. Als fotograaf is hij gespecialiseerd in de fotografie van oldtimers en exotische wagens (www.mathieudamiens.com). Wanneer hij geen campagnes creëert voor zijn klanten, jaagt hij op de wagens van zijn bucketlist of zoekt hij de ideale lijn op circuit.

Zijn partner Aaike De Jonghe is kunsthistorica. Samen met Mathieu richtte ze in 2009 het hedendaags kunstplatform Mad Art op dat vandaag het werk van meer dan 60 hedendaagse kunstenaars promoot op gerenommeerde kunstbeurzen in binnen- en buitenland. Mad Art laat haar toe 2 van haar passies te combineren: kunst en reizen.

Via Mad Art hebben Mathieu en Aaike een jarenlange ervaring als exposant. Het idee voor de ‘Gentleman’s Fair’ ontstond uit hun vaststelling dat veel beurzen zich vooral richten tot vrouwen en de interesses van mannen te weinig worden aangesproken.