Waregem Expo // 8-9-10-11 november 2024

The Mad Hatter V.I.P.

Bezorg uw vrienden of zakenrelaties een onvergetelijk moment! In The Mad Hatter herbeleven zij in een unieke setting de sfeer van ‘The Roaring Twenties’ met lekker eten, exquise cocktails en sfeervol live entertainment. 

The Mad Hatter is geïnspireerd op de Amerikaanse ‘speakeasies’ uit de jaren ’20: clandestiene café’s die als paddenstoelen uit de grond schoten ten gevolge van de drooglegging. Verkoop en consumptie van alcohol was toen verboden, daarom schonk men illegaal gestookte alcohol (moonshine) in verdoken bars. Ook The Mad Hatter is onvindbaar voor het grote publiek. Enkel u en uw genodigden zijn op de hoogte van zijn locatie en de manier om er binnen te raken … Éénmaal binnen komt u terecht in een unieke, warme setting die herinneringen oproept aan de jazzclubs van weleer. Zag u The Great Gatsby met Leonardo DiCaprio? Dan herinnert u zich ongetwijfeld deze scene.
 
De term 'V.I.P.’ is in The Mad Hatter geen holle frase. U ontvangt per gast een stijlvolle uitnodiging, zowel catering als entertainment zijn tóp, de VIP-parking bevindt zich recht voor de deur en de locatie is uniek.
 
Kortom: alle ingrediënten om uw genodigden een onvergetelijke tijd te bezorgen. Is dát uiteindelijk niet waar alles om draait?

HET SPEAKEASY CONCEPT

The Mad Hatter is geïnspireerd op de ‘speakeasy bars’ uit de jaren ’20: clandestiene café’s die in Amerika als paddenstoelen uit de grond schoten ten gevolge van de drooglegging.

Verkoop en consumptie van alcohol was toen verboden, daarom schonk men illegaal gestookte alcohol (moonshine) in verdoken bars.

Ook The Mad Hatter is onvindbaar voor het grote publiek. Enkel u en uw genodigden zijn op de hoogte van zijn locatie en de manier om er binnen te raken … Éénmaal binnen komt u terecht in een unieke, warme setting die herinneringen oproept aan de jazzclubs van weleer.